Historiek Dakwerken Mulders – Van Eygen

zinkwerken Jaak Mulders

In 1968 begint Jaak Mulders, de vader van Roger Mulders, een bedrijf in lood, zink en sanitairwerken. Een aantal jaren later stapt Roger in de zaak als zelfstandige helper. In 1985 neemt Roger dan de zaak van zijn vader volledig over. Samen met zijn schoonbroer Roger Van Eygen start hij met dak- en timmerwerken.

Roger Van Eygen begint zijn eigen zaak in uitvoering van timmerwerken d.w.z: houtconstructies, skeletbouw, carports, enz. Zo breidden ze beide zaken verder uit.

Bij Roger Van Eygen komt zijn broer in dienst en bij Roger Mulders starten 2 neefjes op leercontract. Na het succesvol verlopen van zijn leercontract gaat Marc Van Eygen bij zijn vader van start.

Bij Roger Mulders werkt zijn echtgenote Carine ook mee in het bedrijf. Zij doet voornamelijk boekhouding maar gaat ook mee het dak op. In de werkplaats verzorgt zus Marie-Jeanne de voorbereiding op de zinkwerken.

Na een aantal jaren als eenmanszaken beslissen beide zaken om over te gaan naar een BVBA. BVBA daktimmer Van Eygen en BVBA Mulders Roger groeien zo verder in het uitbreiden van de familiezaak.

In 2009 komt schoonzoon Y. Smeers ook in de zaak bij BVBA Mulders Roger. Na enkele jaren als werknemer in dienst te zijn geweest, stapt Y. Smeers mee in de zaak op zelfstandige basis. Vanaf 2017 stapt ook Roger zijn oudste dochter Sofie mee in de zaak. Samen met Carine doen ze samen de administratie en boekhouding.

Begin 2020 is het bedrijf verhuist naar een bedrijfshal op de industrie Vostert te Bree. We streven er voortdurend naar om onze klanten de beste kwaliteit en service te geven.

Tot op heden bestaan beide zaken nog steeds uit familieleden en wordt er verder gebouwd aan een succesvolle en kwalitatieve zaak.

dakwerken regio Meeuwen

Roger Mulders

Roger Van Eygen

Roger Van Eygen